תחרות מתכוני חורף • תבשיל קציצות וברוקולי

 
רק להוסיף אורז או פירה ולהתענג
רק להוסיף אורז או פירה ולהתענג צילום: אלי גרשון
 
עודכן 00:15 18/02/2012

אלי גרשון מלמד אתכם איך להכין תבשיל קציצות עם פרחי ברוקולי, רוטב צ'ילי ופפריקה חריפה

 
 
 
 
 

מצרכים:  

500 גרם בשר טחון

500 גרם ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים

1 בצל יבש גדול וקצוץ דק

1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן היטב

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

1 ביצה

5 כפות קמח מצה

2 כפות אבקת מרק עוף

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

5 כפות שמן זית

3 כוסות מים

1 כפית פפריקה חריפה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

  

אופן הכנה:

  • מערבבים את הבשר עם הבצל היבש הקצוץ ומוסיפים את הבצל המטוגן, הפטרוזיליה, הביצה וקמח המצה.
  • מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי.
  • בסיר עם שמן זית מטגנים קלות את רוטב הצ'ילי. מוסיפים פפריקה חריפה, אבקת מרק עוף ומים.
  • מתבלים שוב בפלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם, מביאים לרתיחה.
  • מגלגלים כדורים קטנים מתערובת הבשר ומכניסים לרוטב.
  • מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים כ-20 דקות.
  • מגישים עם אורז לבן או פירה.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.