תחרות מתכוני חורף • קדרת שעועית ונקניקיות

 
טעם פיקנטי בזכות הנקניקיות והפלפל החריף
טעם פיקנטי בזכות הנקניקיות והפלפל החריף צילום: מוריס חטואל
 
עודכן 10:24 18/02/2012

מוריס חטואל מלמד אתכם איך להכין קדרת שעועית בבישול ארוך עם נקניקיות מרגז. מומלץ להגיש עם אורז לבן או קוסקוס

 
 
 
 
 

מצרכים:   

2 בצלים בינוניים קצוצים

שיני שום קצוצת מחצי ראש שום

2 כפות שמן זית

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

פלפל ירוק חריף קצוץ דק

גבעול סלרי קצוץ

7 נקניקיות מרגז (קפואות) חתוכות לקוביות גסות

500 גרם שעועית שהושרתה במים לילה קודם

כף רסק עגבניות

כפית כמון

כפית פפריקה

מלח ופלפל

כוסברה קצוצה

  

אופן הכנה:

  • מטגנים במשך 5 דקות עם שמן זית את הבצל והשום.
  • מוסיפים גזר, פלפל אדום, פלפל ירוק וגבעול סלרי.
  • ממשיכים לטגן עוד 6 דקות עד להזהבה עדינה של הירקות.
  • מוסיפים את הנקניקיות החתוכות ומוסיפים מים עד כיסוי.
  • מוסיפים שעועית, רסק עגבניות, כמון, פפריקה, מלח ופלפל.
  • מבשלים 3 שעות על אש נמוכה.
  • לקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה.
  • מומלץ להגיש עם אורז לבן או קוסקוס. 
  • בתיאבון וחורף חם וטעים.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.