תחרות מתכוני חורף • כנפיים ברוטב שום ודבש

 
הכינו את המפיות ותתחילו להתענג
הכינו את המפיות ותתחילו להתענג צילום: אלי גרשון
 
עודכן 11:06 18/02/2012

אלי גרשון מלמד אתכם איך להכין מנה בסגנון אסייתי - כנפי עוף ברוטב מתקתק של שום ודבש

 
 
 
 
 

מצרכים:    

1 ק"ג כנפיים של עוף

 

לרוטב:

2 כפות דבש

2 שיני שום כתושות

1/3 כוס רוטב סויה בסגנון סיני

1/4 כוס שמן זית

2 כפיות ג'ינגר טרי מגורד דק

כפית שמן שומשום

1/4 כפית פפריקה חריפה

  

אופן הכנה:

  • ראשית מנקים את הכנפיים - קוצצים את הציפורן של הכנף.
  • מחלקים את הכנף ל-2 חלקים.
  • מרתיחים מים ומכניסים את הכנפיים למים ל-4 דקות רתיחה.
  • מוציאים ומנקים את הנוצות (אפילו עם פינצטה).
  • מעבירים לשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
  • מעבירים לתבנית, מנקבים מספר חורים בשקית ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך שעה. בתיאבון.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.