תחרות מתכוני חורף • דג נסיכת הנילוס

 
עם פרוסה גדולה של לחם לבן
עם פרוסה גדולה של לחם לבן צילום: אלי גרשון
 
עודכן 11:06 18/02/2012

אלי גרשון מלמד אתכם איך להכין מנת דגים מרשימה - נסיכת הנילוס ברוטב יין לבן ופפריקה מתוקה וחריפה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

קילו דג הנסיכה מחולק למנות

 

לרוטב:

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

1/2 חבילת כוסברה קצוצה

5 שיני שום חתוכות לפרוסות

לימון פרוס

1/2 כוס יין לבן יבש

1/2 כוס מים

1/2 כוס שמן זית

כף פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

מלח

 

אופן ההכנה:

  • משרים את הדגים ברוטב לשעתיים.
  • מסדרים את מנות הדג בתבנית ומפזרים עליהם את הרוטב.
  • מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 40 דקות בחום 190 מעלות.
  • מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות את הדג עוד 15 דקות.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.