תחרות מתכוני חורף • מרק פלפלים צהובים

 
כתום ובריא
כתום ובריא צילום: יפה ימין
 
עודכן 11:06 18/02/2012

יפה ימין מלמדת אתכם איך להכין מנה שתחמם את הלב והבטן - מרק פלפלים צהובים עם ירקות שורש

 
 
 
 
 

מצרכים: 

10 גמבות צהובות

ליטר מים

2 גזר קצוץ גס

ראש סלרי קצוץ גס

בצל קצוץ גס

3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים

1 כפית מלח

1כפית פלפל גרוס

1 כפית מרק עוף

 

אופן הכנה:

  • אופים את הפלפלים בתנור בגריל כ-1/2 שעה, עד שהם מתרככים קצת.
  • מעבירים למסננת ומניחים בקערה, על מנת לשמור את הנוזלים.
  • מקלפים את הפלפלים ומנקים את הגרעינים.
  • בסיר גדול מטגנים את הבצל,הגזר והראש סלרי וכאשר הבצל נעשה שקוף מוסיפים את הגמבות, תפוחי האדמה והתבלינים.
  • מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד חצי שעה.
  • מעבירים את המרק לבלנדר ו/או מערבל יד וטוחנים אותו לגמרי.
  • יוצקים את המרק לקעריות ומזליפים מעל מעט שמן זית.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.