תחרות מתכוני חורף • נתחי צלי עם פטריות

 
נהדר להגיד עם אורז או פירה
נהדר להגיד עם אורז או פירה צילום: אמנון יפרח
 
עודכן 11:06 18/02/2012

אמנון יפרח מלמד אתכם איך להכין ארוחת צהריים מיוחדת - נתחי בשר עם 2 סוגי פטריות

 
 
 
 
 

מצרכים: 

קילו צלי כתף חתוך לנתחים של 1.5 ס"מ

2 בצלים אדומים גדולים חתוכים לעיגולים

סלסלת פטריות שמפניון חתוכות

סלסלה של פטריות פרטובלה חתוכות

כוס קמח

1/2 כפית כורכום

קמצוץ פלפל לבן ומלח לפי הטעם

 

אופן הכנה:

  • מכניסים לשקית סופר את הקמח ואת קוביות הבשר ומערבבים עד שכל הנתחים מקומחים.
  • מטגנים את הקוביות 3-4 דקות ומוציאים.
  • מקפיצים את הבצל והפטריות בשמן כ-4 דקות.
  • מכניסים לסיר עם נתחי הבשר, ממלאים מים עד גובה המצרכים, מתבלים ומביאים להרתחה.
  • מכסים ומבשלים על אש בינונית כשעתיים.
  • חשוב לערבב מדי פעם. לקראת הסוף כאשר מתחיל להסמיך מערבבים את התבשיל עם תרווד כי הקמח נוטה להידבק לתחתית.
  • התבשיל מוכן כאשר הבשר רך.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.