תחרות מתכוני חורף • חורש באדנג'ון פרסי

 
לאכול עם אורז לבן ליד
לאכול עם אורז לבן ליד צילום: עומר נאור
 
עודכן 11:06 18/02/2012

עומר נאור מלמד אתכם איך להכין מאכל פרסי מסורתי - נזיד בשר סמיך ועשיר עם בשר בקר, שעועית ירוקה ולימון פרסי

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו בשר בקר משובח חתוך לקוביות קטנות

בצל גדול חתוך לקוביות

תפוח אדמה גדול

שקית של שעועית ירוקה חתוכה

קופסא של רסק עגבניות

5 לימונים פרסיים יבשים

 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול מזהיבים בצל ומטגנים את הבשר יחד עם מלח, פלפל וכמון.
  • לאחר שהבשר השחים מוסיפים 2 כוסות מים יחד עם רסק העגבניות, לימון יבש (שלם ואבקה).
  • משאירים את הנזיד על אש נמוכה.
  • במחבת נפרדת מטגנים מעט את השעועית (5-10 דקות) ולאחר מכן ניתן להוסיף אותם לנזיד.
  • ממשיכים לבשל על אש נמוכה-בינונית.
  • מתפוח האדמה אפשר להכין צ'יפס שישמש לקישוט המנה.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.