תחרות מתכוני חורף • חמין בשר וקטניות בדבש

 
לשבת קרירה וגשומה
לשבת קרירה וגשומה צילום: אודליה בן חמו
 
עודכן 22:18 20/02/2012

אודליה בן חמו מלמדת אתכם איך להכין את המנה הכי קלאסית של החורף - חמין עם בשר טלה, תפוחי אדמה, ביצים וקטניות

 
 
 
 
 

מצרכים:

נתח בשר טלה

2 כוסות גריסים

כוס שעועית

2 בצלים גדולים קצוצים

ראש שום קטן

כף כורכום

כפית פפריקה

מלח ופלפל שחור

2 כפות דבש

5 ביצים  

5 תפוחי אדמה

 

אופן הכנה: 

  • מחממים מעט שמן בסיר רחב ומטגנים בו מעט את הבצל.
  • מפזרים כורכום, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את הדבש.
  • מניחים את נתחי הטלה על הבצל הצבעוני ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים קטניות ומים כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
  • שמים את השום, תפוחי אדמה והביצים ומבשלים כמחצית השעה באש בינונית.
  • מעבירים לפלטת שבת ומבשלים בחום נמוך מאוד בתנור למשך הלילה.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.