תחרות מתכוני חורף • מרק גולאש

 
מעולה בימים גשומים
מעולה בימים גשומים צילום: עידו מעוז
 
עודכן 23:57 21/02/2012

עידו מעוז מלמד אתכם איך להכין מרק סמיך וטעים הישר מהונגריה - גולאש עם בשר, תפוחי אדמה ורוטב עגבניות

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו בשר כתף חתוך לקוביות גסות

2 בצלים קצוצים

2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות

2 עגבניות מגורדות

1/2 צרור כוסברה קצוצה

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות

3 גזרים חתוכים לפרוסות עבות

קופסת רסק עגבניות קטנה

2 כפות פפריקה מתוקה

2 כפות אבקת מרק עוף

ליטר מים רותחים

5 כפות שמן

מלח ופלפל לפי טעם

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים בקערה את העגבניות המגורדות, הרסק, אבקת המרק, התבלינים והמים עד לקבלת הרוטב.
  • מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
  • מוסיפים את הבשר ומערבבים, עד שקוביות הבשר נסגרות ומכסים.
  • לאחר 10 דקות מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר ואת קוביות העגבניה, מערבבים ומכסים ל 10 דקות נוספות.
  • שופכים פנימה את קערת הרוטב, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
  • מניחים את המרק להתבשל על אש נמוכה כשעתיים וחצי. (לאחר שעתיים טועמים ומתקנים תיבול).

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.