תחרות מתכוני חורף • מרק קניידלך אסייאתי

 
לא רק לפסח
לא רק לפסח צילום: נמרוד ישר
 
עודכן 11:06 18/02/2012

נמרוד ישר מלמד אתכם איך להכין מרק עם ניחוח של המזרח הרחוק בתוספת כדורי קניידלך

 
 
 
 
 

מצרכים לקניידלך:

200 גרם קמח מצה

2 ביצים

1 כוס מים חמים

חצי כפית אבקת ג'ינג'ר

חצי כפית אבקת שום

1 כף סויה

 

למרק:

2 ליטר מים

4 שיני שום פרוסות

קצת ג'ינג'ר

3 גבעולי בצל ירוק

1/2 לימון פרוס

1 גמבה

כף סויה

50 גרם פטריות שמפיניון

פלפל אנגלי

 

אופן הכנת קניידעלך: 

  • מערבבים את הקמח עם הג'ינג'ר ואבקת השום, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ונותנים לתערובת לנוח במקרר כשעה.
  • יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וזורקים אותם למים רותחים מומלחים ומתובלים במעט גרגרי פלפל אנגלי.
  • מבשלים כרבע שעה ומוציאים.

 

הכנת המרק:

  • מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את שאר המרכיבים, ממשיכים לבשל כ-10 דקות ומתקנים את התיבול תיבול.
  • מוסיפים את הקניידלך למרק בזמן ההגשה.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.