תחרות מתכוני חורף • ירקות מוקפצים

 
גם טעים וגם דיאטטי
גם טעים וגם דיאטטי צילום: צביקה ילינוביץ'
 
עודכן 23:57 21/02/2012

צביקה ילינוביץ' מלמד אתכם איך להכין מתכון טעים ודל קלוריות - ירקות מוקפצים עם טופו או נתחי עוף

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצל גדול

3 פלפלים בצבעים שונים

קופסת פטריות שמפיניון

1/2 חבילת טופו חתוך לקוביות

כף שמן זית

מעט אבקת מרק בצל

פפריקה חריפה

 

אופן הכנה: 

  • חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים קלות בווק.
  • חותכים את הפלפלים לרצועות דקות, מכניסים לווק ומקפיצים כ-3 דקות עד לריכוך.
  • מוסיפים את קוביות הטופו (מי שלא אוהב טופו יכול לשים חזה עוף אמיתי או טבעול במקום)
  • לאחר כ- 2 דקות מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק והפפריקה.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.