תחרות מתכוני חורף • תבשיל בשר עם תפוחי אדמה

 
תבשיל בשר עם תפוחי אדמה
תבשיל בשר עם תפוחי אדמה צילום: גילת גיליס
 
עודכן 23:57 21/02/2012

גילת גיליס מלמדת אתכם איך להכין ארוחה בסיר אחד - קוביות בשר עם תפוחי אדמה המתבשלים על אש קטנה

 
 
 
 
 

מצרכים  

קילו בשר לגולש (צלעות) חתוך לקוביות

בצל גדול חתוך גס

ראש שום קלוף

סלרי חתוך לקוביות

5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים

4-5 ענפי טימין

מלח, פלפל ופפריקה אדומה

 

אופן ההכנה:

  • בסיר רחב עם מעט שמן (זית או רגיל) מטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
  • שמים את שיני השום שלמות ואת קוביות הבשר ומטגנים יחד תוך ערבוב כ-2 דקות.
  • מוסיפים את הסלרי,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  • מפזרים 2 כפות גדושות של פפריקה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים כוס וחצי מים.
  • מניחים את תפוחי האדמה מעל קוביותהבשר ושמים עליהם את ענפי הטימין, על מנת שכל הטעמים יתמזגו.
  • מביאים את הכל לרתיחה ומנמיכים את האש, כאשר חשוב שישאר ביעבוע עדין.
  • מכסים את הסיר לערבב את התבשיל מידי פעם.
  • התבשיל מוכן כאשר המזלג ננעץ בקלות בבשר.

 

רוצים גם אתם להשתתף בתחרות מתכוני החורף של פיירי פלטינום, הכנסו לכאן >>

צפו: עושים כלים עם גברי ואהרוני

 
עוד כתבות במדור חורף עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.