מתכון לפנקוטה קוקוס עם תותים

 
אין לכם תותים? השתמשו בפירות יער, נקטרינות או כל פרי אחר שאתם אוהבים
אין לכם תותים? השתמשו בפירות יער, נקטרינות או כל פרי אחר שאתם אוהבים צילום: שירן כרמל
 
עודכן 07:32 18/03/2012

קינוח חלבי לפסח שכדאי להגיש כשאורחים קופצים לבקר - פנקוטה משמנת מתוקה וקוקוס עם תותים ומי ורדים

 
 
 
 
 

מצרכים לפנקוטה קוקוס:

300 גרם שמנת 38%

100 גרם מחית קוקוס

70 גרם סוכר

6 גרם ג'לטין

30 גרם מים

 

ג'לי מי ורדים:

100 מי"ל מים

30 גרם סוכר

4 גרם ג'לטין

20 גרם מים

4 גרם מי ורדים

 

לקישוט:

תות שדה טרי

 

אופן הכנה:

  • פנקוטה: מערבבים את הג'לטין עם המים וממתינים כ-10 דקות.
  • מביאים את השמנת והסוכר לרתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
  • מוסיפים את מחית הקוקוס ומערבבים היטב.
  • יוצקים לכוסות הגשה ומקררים כשעתיים.
  • ג'לי מי ורדים: מערבבים את הג'לטין עם המים וממתינים כ-10 דקות.
  • מרתיחים את המים עם הסוכר, מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הג'לטין עד להמסה.
  • מוסיפים את מי הורדים ומערבבים.
  • ממתינים שהתערובת תגיע לטמפ' החדר.
  • מסדרים תותים על הפנקוטה ויוצקים מתערובת הג'לי עד שהיא מכסה את התותים.
  • מקררים כשעתיים, ומגישים.

  

המתכון באדיבות שף תומר כבירי, מנהל מגמת פטיסרי בבישולים, בית הספר הגבוה לבישול

 

מחפשים עוד קינוחים לפסח? נסו את אלה:

4 קינוחים לפסח

מתכוני חרוסת מכל העדות

עוגת מוס שוקולד חגיגית

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.