מתכון לפיורי - עוגיות מרציפן

 
פיורי - עוגיות מרציפן
פיורי - עוגיות מרציפן צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 08:49 05/04/2012

בלי טיפה של קמח - מיקי שמו מכין לכם עוגיות מרציפן פריכות על בסיס חלבונים בציפוי אבקת סוכר שכיף לנשנש ליד כוס תה

 
 
 
 
 

מצרכים ל-30 עוגיות:

500 גרם מרציפן חתוך לקוביות

2 חלבונים

200 גרם סוכר (1 כוס)

קליפה מגוררת מ-1 לימון

60 מ"ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)

2 כפיות ליקר שקדים

 

לציפוי:

200 גרם אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • מעבדים מרציפן וחלבונים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מוסיפים סוכר, גרידת לימון, מיץ תפוזים וליקר השקדים וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
  • מרטיבים מעט את הידיים, יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים באבקת הסוכר. מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 3 ס"מ.
  • אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות גם בתחתית.
  • שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התוכנית:

עוגת מוצרט ללא גלוטן

טורט מוס שוקולד אפוי

מדרטה - חלב ציפורים

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.