מתכון לעוגת תפוחים כשרה לפסח

 
שומרים במקרר עד להגשה
שומרים במקרר עד להגשה צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 07:46 10/04/2012
טועמים במטבח - פירגה

פרווה, כשרה לפסח וטעימה בטירוף. פירגה מכינה עוגה בחושה עם תפוחים וקינמון

 
 
 
 
 

תבנית עגולה בקוטר 24

 

מצרכים:
200 גרם קמח מצות (חובה לנפות פעמיים ולזרוק את הגרגרים הקשים)
שקית אבקת אפיה
כוס סיידר תפוחים (אפשר גם מים)
4 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס שמן + מעט שמן לשימון
תפוח עץ גדול מקולף

1/2 כפית קינמון
1 ו-1/4 כוסות סוכר

 

1/4 כוס סירופ מייפל (או יותר)

 

אופן הכנה:

  • מגררים גס את התפוח.
  • בקערה, שמים את כל המצרכים מלבד סירופ המייפל. מערבבים בעזרת בלנדר מוט עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • משמנים היטב את התבנית והדפנות.
  • אופים בחום של 175 מעלות כ-50 דקות או עד שהעוגה משחימה ואפויה לחלוטין.
  • מיד בתום האפייה, כשהעוגה עדיין חמימה, מזלפים עליה סירופ מייפל, כמה שאתם אוהבים.
  • שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה

 

מחפשים עוד מתכונים כשרים לפסח? נסו את אלה:

לביבת מצה ופטריות

גפילטע פיש של אמא

אטריות כשרות לפסח למרק עוף צח

תבשיל עוף ברוטב עגבניות ופלפלים

דלעת במילוי פרגית ופירות יבשים

עוגיות אלפחורס לפסח

פילה דניס על פירה עדשים

מרק פטריות עשיר

 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות בחושות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.