אחרי החגים • חדשות האוכל

 
יום הולדת שנה למונטיפיורי שבע
יום הולדת שנה למונטיפיורי שבע צילום: אנה פלינר
 
עודכן 07:58 12/04/2012

תפריט חדש במסעדת טאפאיה בראשון לציון, מסיבות מימונה במסעדות, יום הולדת שנה למונטיפיורי שבע וטכניקות בישול חדשות במסעדת האחים ובקרפצ'ו בר. חדשות האוכל

 
 
 
 
 

חגיגת מימונה ויום הולדת שנה במסעדת מונטיפיורי שבע

לאחר שנה של פעילות חוגגת מסעדת מונטיפיורי שבע חגיגה כפולה של יום הולדת ומימונה. החגיגה תכלול הופעה של להקת בונמזה, תופים וריקודים ברוח המימונה. במהלך הערב יוגשו ממתקים, ריבות במגוון טעמים, מופלטות וקוקטיילים משובחים.
יום שבת 14 באפריל, רחוב מונטיפיורי 7 תל אביב, החל מהשעה 19:00. מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 03-5100094.

 

מימונה אשכנזית במסעדת הבסטה
לכל אלו שמעדיפים דג מלוח על פני מופלטות או וודקה על פני ערק - מסעדת הבסטה מציגה מימונה בסגנון אשכנזי.יום שבת 14 באפריל, החל מהשעה 18:00

 

חגיגות המימונה במזללה
במסעדה של מאיר אדוני החליטו לחגוג את המימונה עם מנות ספיישל שיצר השף, קוקטיילים מיוחדים ודיג'יי שינגן מוסיקה שמחה להשלמת האווירה. בין המנות שיוגשו: קוסקוס חלבי עם צנוברים, צימוקים, משמשים ובשר טלה (71 ש"ח), פסטייה פרגיות (77 ש"ח), תאנים, תמרים ושזיפים במילוי בשר עגל וקומפוט יין ותבלינים (73 ש"ח), מופלטות מתוקות מסוגים שונים ועוד.

 
בומבה ברסלונטה בטאפאיה
בומבה ברסלונטה בטאפאיה צילום: בן יוסטר

תפריט אביבי חדש במסעדת טאפאיה

הטאפאס בר בראשון לציון מתחדש בתפריט אביבי שנולד מתוך שיתוף הפעולה שהתקיים לאחרונה במסעדה עם השף ג'ורדי ארטאל ממסעדת Cinc Sentits בעל כוכב המישלן בברצלונה. בהמשך לשיתוף הפעולה בחר השף עינב אזגורי ממסעדת טאפאיה את המנות האהובות ביותר, התאים אותן לטעם המקומי ויצר תפריט אביבי חדש. בין המנות: קוקה ירקות גינה וגבינת עיזים (26 ש"ח), אומלט ספרדי מתפוחי אדמה, בצל וביצים המוגש עם צ'וריזו עגל (34 ש"ח), כדורי בשר עטופים בפירה ומגולגלים בציפוי פריך עם איולי אריסה (15 ש"ח ליחידה), לחם בריוש מקורמל עם שוקולד מומס וגלידת שמן זית (36 ש"ח) ועוד.

 

מנות חדשות בקרפצ'ו בר ומסעדת האחים
בימים אלה משיק השף אסף דוקטור ממסעדות ה"קרפצ'ו בר" ו"האחים" מנות חדשות המתבססות על טכניקת בישול ייחודית באמצעות דפי עץ. זוהי טכניקה שמקורה ביפן, והיא מבוססת על שימוש בדפי עץ דקיקים הניחנים ביכולת להעביר את טעמם למזון בעודם עוטפים אותו ונצלים על האש. בין המנות החדשות במסעדות: קרפצ'יו פילה בקר על עץ ארז עם וודקה, קצח, גרידת לימון וארוגולה; פרגיות עם בטטה אפויה, בייקון, מרווה וסילאן עטופים בעץ זית מושרה ביין לבן וצלוי בגריל; סשימי של סלמון טרי כבוש קלות בגזיר עץ ארז המוגש עם חזרת טרייה, רוטב סויה, מירין וג'ינגר וסלט של ראשד טרי ועוד.

 
 
 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.