מתכון לעוגיות שוקולד סדוקות בלי קמח

 
עוגיות שוקולד סדוקות
עוגיות שוקולד סדוקות צילום: חיה אילונה דר
 
עודכן 08:51 12/04/2012

מראה מפתה, טעם שוקולדי עשיר מנוקד בפקאנים ושוקולד צ'יפס ואפייה קצרה במיוחד. חיהל'ה מכינה עוגיות שוקולד ממכרות

 
 
 
 
 

במשך השנה אני מכינה עוגיות שוקולד עתירות בשוקולד ותוספות טעימות והמתכון מכיל קמח לבן כמובן, הפעם לכבוד פסח החלטתי לקחת את אותו המתכון ולהמירו לפסח. ניסיתי ומה אומר, יצא פשוט נהדר.

 

לקחתי שתי אריזות עם העוגיות לאחד הטיולים המשפחתיים והכל חוסל במהרה ועוד נשאלה השאלה מדוע לא הכנתי יותר.

 

העוגיות יוצאות סדוקות ואני מאוד אוהבת את המראה ולכן קראתי להן כך, הן יציבות ויוצאות שלמות ומושלמות. המשך חג שמח לכל בית ישראל.

 
מתאפקים עד לצינון מוחלט
מתאפקים עד לצינון מוחלט צילום: חיה אילונה דר

עוגיות שוקולד סדוקות 

20 עוגיות גדולות

 

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

50 גרם חמאה

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

קורט מלח

כפית תמצית וניל

כוס אגוזים קצוצים (מלך, פקאנים)

כוס שוקולד צ'יפס (מריר ולבן)

1/3 כוס קורנפלור

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • ממיסים את 2 השוקולדים (מריר וחלב) ואת החמאה במיקרו.
  • מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר עד שנוצר קצף תפוח.
  • מוסיפים את השוקולד המומס, מערבבים ומוסיפים את יתר החומרים.
  • מניחים את התערובת בעזרת כף על התבנית ומותירים רווחים בין עוגיה לעוגיה (התערובת רכה מאוד וזה בסדר).
  • אופים 10 דקות ומוציאים לצינון על רשת.
  • מסירים מהנייר רק לאחר צינון מוחלט.

 

 
כל הדרך לעוגיות המושלמות
כל הדרך לעוגיות המושלמות צילום : חיה אילונה דר
 
 
עוד כתבות במדור סופשבוע עם חיהל'ה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.