נשמה של עגבניה • השף אייל שני ושחר סגל פתחו ערוץ מתכונים ביוטיוב

 
עודכן 11:48 12/04/2012

אחרי המסעדות וסדרות הטלוויזיה המשותפות, האיש ששינה את האופן שבו אנחנו רואים עגבניות, כרוביות ובכלל אוכל ושותפו למסע הקולינרי החליטו לכבוש את הרשת. הכירו את סדרת האינטרנט החדשה של הצמד. אייל שני: בסדרה יש מידע שיכול לזעזע את העולם. וגם: צפו ב-2 הפרקים הראשונים

 
 
 
 
 

מה תמצאו בסדרה החדשה?

אייל שני: בסדרה יש מידע שיכול לזעזע את העולם, השאלה היא רק על מה אתה מסתכל, אם אתה מבין שהעלה נמס אל תוך עצמו - זאת הבנה מזעזעת.

 

שחר סגל: כינסנו כמה חברים ואמרנו שנעשה סדרה הכי משוחררת, לא מחויבת ובלי פורמט. אייל שני מבשל ומדבר על אוכל ואני מנסה לשרוד את היום.

 

יש המון תכניות בישול בטלוויזיה, מה החידוש כאן?
אייל שני: זאת לא תכנית בישול, תכנית בישול עוסקת בזה שמביאים מתכון ומנסים להסביר אותו. אבל בואו אני אסביר לכם משהו אחד, העולם לא יודע לבשל. בכמה מסעדות טובות אכלתם? אצל כמה חברים אכלתם אוכל נהדר שכל אחד עושה את זה פעמיים שלוש ביום ולא מצליח להגיע לשום מקום?

 

מילה לגבי המתכונים

השבוע למשל יוקדש הפרק לחביתה, שזקוקה ל-17 שלבים של 20 שניות כדי שתצא מושלמת. בלי דרך חזרה, בלי חרטה. מי שאתה יופיע בביצה רגע ברגע עד השלב הסופי, אומר שני.

 

צפו: אייל שני ושחר סגל - פרק 1: עלי תרד נמסים אל תוך עצמם

 

צפו: אייל שני ושחר סגל - פרק 2: פסטה כבד של תרנגולת

 

 

אל תפספסו:

ילד בן 7 מניף בצק פיצה באויר

שיא חדש: בחורה דחפה 30 כדורי גבינה לפה

צפו: לחיצה על מגנט המקרר והפיצה בדרך

אנשים שאוכלים שוקולד רזים יותר

10 המנות שלא תפסו בארץ

המסעדות האיטלקיות ביותר בארץ

מדליות זהב לישראל בתחרות בישול עולמית

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.