פשוט גאוני • שיטה מהירה לקילוף תפוחי אדמה

 
עודכן 08:11 16/04/2012

גם אם קילוף זו הפעולה השנואה עליכם ביותר במטבח הסרטונים בכתבה ישנו את דעתכם. אם תמיד חלמתם לקלוף תפוחי אדמה במהירות, לקלוף ביצים בלי פיסות קליפה עקשניות ולפתוח בקבוק בירה בלי לחפש שעות את הפותחן - הרעיונות האלה בדיוק בשבילכם. תנסו את זה בבית

 
 
 
 
 

אם גם אתם שונאים לקלוף תפוחי אדמה בשיטה המסורתית עם קולפן מעיק או סכין קהה, הסרטון הזה ידגים לכם בדרך מקורית במיוחד איך להקל על עצמכם ולקלוף תפוחי אדמה במהירות שיא (כמה שניות בודדות בלבד).

 

לא עוד קליפות סוררות שיטיילו לכם במטבח, לא עוד חתכים בידיים מתנועת קילוף לא נכונה - בלי יותר מדי מאמץ ותוך שימוש במים רותחים וקרים בלבד. ניסיתם? ספרו לנו אם הצליח.

 

 

כשמקלפים ביצים אחד הדברים המעצבנים ביותר הוא שהקליפה פשוט לא מוכנה לשחרר והופכת לאינספור פיסות קטנטנות ומציקות, שגם קילוף במים זורמים מתקשה להיפטר מהם. בשיטה הבאה, על ידי נשיפה חזקה לתוך ביצה שהסרתם לה את קצות הקליפה, תקבלו ביצה קלופה לתפארת.

 

 

פותחני בקבוקים הם מסוג הדברים שנמצאים כל הזמן מול העיניים אבל בשנייה שצריכים אותם הם נוטים להיעלם ולהתנהג כאילו בלעה אותם האדמה. בסרטון הבא תוכלו ללמוד איך לפתוח את בקבוק הבירה או המשקה הקל שלכם על ידי שימוש בחלק הפנימי של המרפק. זה אולי נראה קצת כואב, אבל עם קצת אימון גם אתם כבר לא תזדקקו לפותחנים אבודים.

 

 
 
 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.