דפדפו: ספר בישול מקורי מקמח

 
עודכן 07:44 17/04/2012

נעמה קונורטי, סטודנטית במחלקה לתקשורת חזותית ב"שנקר", עיצבה ספר בישול מיוחד שכל דפיו עשויים מקמח

 
 
 
 
 
 

במקום כריכה קשה, פונטים בולטים ותמונות מפתות עיצבה נעמה קונורטי, סטודנטית במחלקה לתקשורת חזותית ב"שנקר", ספר מתכונים שכל דפיו עשויים מקמח. העבודה היצירתית הנה חלק מאתגר שקיבלו על עצמם הסטודנטים בקורס עיצוב אריזות שהתבקשו לפרוץ את הגבולות המוכרים של אריזת המוצר (במקרה הזה ספר בישול).

 

לרשות הסטודנטים עמדו 5 חומרי גלם - אורז, מלח, סוכר, קמח ושוקולד. "הקמח הוא אבקה חסרת טעם, ריח, צורה וצבע, ואף על פי כן ניתן ליצור ממנו אינספור סוגי מאפים ומאכלים, עם ריחות, טעמים וצבעים", מספרת קונורטי על ההשראה לפרויקט.

 

אל תפספסו:

גאוני: שיטה מהירה לקילוף תפוחי אדמה

השף אייל שני ושחר סגל פתחו ערוץ מתכונים ביוטיוב

ילד בן 7 מניף בצק פיצה באויר

שיא חדש: בחורה דחפה 30 כדורי גבינה לפה

צפו: לחיצה על מגנט המקרר והפיצה בדרך

אנשים שאוכלים שוקולד רזים יותר

10 המנות שלא תפסו בארץ

המסעדות האיטלקיות ביותר בארץ

 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.