17 שלבים בדרך לחביתה המושלמת של אייל שני

 
עודכן 07:34 17/04/2012

סדרת האינטרנט החדשה של אייל שני ממשיכה להפתיע • אחרי הפרק הראשון שבו הסביר איך מכינים עלי תרד שנמסים אל תוך עצמם, ופרק שני שהתמקד בפסטה עם כבדים של תרנגולת, עכשיו הגיעה תורה של החביתה. ולא סתם חביתה, כזאת שמכינים ב-17 שלבים שלוקחים בדיוק 35 שניות. לא נגענו

 
 
 
 
 

 

האמת? אחרי הכתבה הקודמת שבה סיפרנו לכם על סדרת האינטרנט החדשה של אייל שני ושחר סגל, לא חשבנו שהשף הוורבלי יצליח להתעלות מעל המתכון ל"תרד שנמס לתוך עצמו". אבל מסתבר שלמאסטר שף יש עוד כמה הפתעות בקנה.

 

הפרק השלישי של הצמד מתמקד הפעם בחביתה. כן, אותה מנה שאפילו מאותגרי מטבח קשים יודעים להכין. אז מה כבר אפשר לחדש? צפו בסרטון, יש לנו תחושה שיהיה לכם הרבה מה להגיד אחר כך.

 

הכנסו לאוכל קדימה אוכל וספרו לנו מה חשבתם על הפרק.

 

אל תפספסו: הפרקים הקודמים בסדרה

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.