ממתיקים את השרב • מתכון לארטיק פירות יער בציפוי שוקולד

 
עודכן 10:02 18/04/2012
אוכל ורק אוכל

כל אחד יכול - מצרכים בסיסיים, שלבי הכנה מהירים וקצת סבלנות עד שהארטיק קופא ויש לכם פינוק מתוק שיקרר אתכם בזמן שהטמפרטורות בחוץ מזנקות

 
 
 
 
 
אין כמו הגרסה הביתית
אין כמו הגרסה הביתית צילום : דן פרץ
 

מצרכים:

1 שקית פירות יער קפואים (450 גרם)

1/2 כוס סוכר

2/3 כוס שמנת מתוקה

1/2 כפית תמצית וניל איכותית

 

לציפוי:

150 שמנת מתוקה

100 שוקולד מריר/לבן

 

אופן הכנה:

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד המזון או לבלנדר ומעבדים היטב עד שהמרקם אחיד.
  • יוצקים לתבניות סיליקון (מוודאים שהתערובת דחוסה היטב) ומכניסים מקל למרכז.
  • מקפיאים למשך 4 שעות לפחות.
  • מכינים את הציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה.
  • בזריזות טובלים כל ארטיק בציפוי, מנערים היטב משאריות השוקולד ומחזירים למקפיא.

 

המתכון באדיבות מסעדת בנחלה בנהריה - http://www.banahala.co.il/

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

רוגעלך במילוי שוקולד

עוגת שמרים במילוי חלבה ושוקולד

עוגיות שוקולד סדוקות ללא קמח

פאדג' שוקולד עם פיסטוקים

עוגיות חמאה ואגוזים

מוס שוקולד בכוסות

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.