צפו: כך תקלפו ראש שום בפחות מ-10 שניות

 
עודכן 08:50 19/04/2012

אחרי שלימדנו אתכם איך לקלף תפוחי אדמה ב-7 שניות, עכשיו הגיע תורו של השום. בלי סכין או ריח שנדבק לידיים. נסו את זה בבית

 
 
 
 
 

 

ככה עושים את זה בבית:

 

  1. מכים על ראש השום (על קרש חיתוך או על השולחן) כך שכל שיני השום יפרדו.
  2. מעבירים את השום שהתפרק לקערת נירוסטה גדולה ומכסים בעוד קערה (כך שיווצר מעין כדור עגול).
  3. מנערים בחוזקה במשך כמה שניות.
  4. וזהו. יש לכם שיני שום קלופות.

 

 

ניסיתם? נשמח לשמוע בתגובות או בקבוצת הפייסבוק אוכל קדימה אוכל אם השיטה הצליחה.

 

אל תפספסו:

שיטה מהירה לקילוף תפוחי אדמה

השף אייל שני ושחר סגל פתחו ערוץ מתכונים ביוטיוב

ילד בן 7 מניף בצק פיצה באויר

שיא חדש: בחורה דחפה 30 כדורי גבינה לפה

צפו: לחיצה על מגנט המקרר והפיצה בדרך

אנשים שאוכלים שוקולד רזים יותר

10 המנות שלא תפסו בארץ

המסעדות האיטלקיות ביותר בארץ

 

 

 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.