מתכון לקציצות בקר עסיסיות

 
אפשר להרגיש את העסיסיות
אפשר להרגיש את העסיסיות צילום: דן פרץ
 
עודכן 14:22 19/04/2012

לרגל החג עם הכי הרבה בשר, אבי ביטון מגיש לכם מתכון לקציצות בקר עסיסיות במיוחד. מומלץ להגיש על לאפה חמימה עם שמן זית, טחינה ובצל

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם בשר בקר טחון
1 וחצי בצל
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
1 כוס תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, נענע וכוסברה)
מלח, פלפל גרוס
שמן זית לטיגון

 

להגשה:
1 לאפה
שמן זית
זעתר
טבעות בצל סגול
עלי רוקט
טחינה גולמית

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל ועשבי התיבול.
  • מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב.
  • מברישים בנדיבות את הלאפה בשמן זית, מפזרים זעתר וקולים בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות.
  • מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים כ- 3 דקות מכל צד.
  • מניחים את הקציצות על גבי הלאפה, מקשטים בטבעות בצל סגול ורוקט.

 

במהלך חודש אפריל יעביר השף אבי ביטון ביחד עם קובי אריאלי סדנאות בישול על טהרת הבשר בסימן יום העצמאות. הסדנאות יתקיימו מדי יום שישי בבוקר בקניון שרונים.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים ליום העצמאות? נסו את אלה:

3 מתכונים מנצחים ליום העצמאות

פרחי כרובית עם טחינה וחצילים

פרגיות בגריל על תבשיל חיטה

רוטב צ'ילי מתוק שמכינים בבית

קציצות או לא להיות: 4 מתכונים לקציצות

10 דברים שאפשר להכין עם טחינה גולמית

3 מתכוני חצילים

 
עוד כתבות במדור יום העצמאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.