מתכון לעוגת גבינה אפויה עם שוקולד

הדפס
 
שילוב מנצח
שילוב מנצח צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:39 20/04/2012

שילוב מנצח: מיקי שמו מכין עוגה שמשלבת בתוכה את החמצמצות של הגבינה ביחד עם מתיקות השוקולד

 

תבנית בקוטר 24 ס"מ

 

מצרכים לבצק הפריך:
100 גרם חמאה
50 גרם (רבע כוס) סוכר
210 גרם (כוס וחצי) קמח
1 חלמון
2 כפות מים
250 גרם ממרח שוקולד

 

לתערובת הגבינה:
750 גרם גבינה רכה
2 גביעי שמנת חמוצה
2 ביצים
100 גרם (חצי כוס) סוכר
1/2 שקית אבקת פודינג וניל
10 גרם סוכר וניל

 

לקישוט:
תלתלי שוקולד

 

אופן הכנה:

  • בצק פריך: מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מוסיפים את החלמון והמים ומעבדים עד לקבלת פירורים גדולים.
  • מסיימים את הלישה באופן ידני. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בקירור ל1/2 שעה.
  • מרדדים את הבצק לעיגול ומניחים בתבנית בקוטר 24 ס"מ.
  • מרפדים את תחתית ודפנות התבנית בבצק, מעבירים מערוך על שולי התבנית ומסירים בצק עודף.
  • אופים כ- 12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ומצננים.
  • מלית: מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • הרכבת העוגה: מורחים שכבה אחידה של ממרח השוקולד על גבי הבצק הפריך האפוי.
  • מוזגים את מלית הגבינה ומיישרים.
  • אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות. מנמיכים את הטמפרטורה ל- 120 מעלות ואופים 40 דקות נוספות. מקררים עד התייצבות.
  • מניחים תלתלי שוקולד על העוגה, פורסים משולש רחב ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סופלה גבינה חם

עוגת גבינה אפויה קלאסית

קדאיף עם קרם מסקרפונה ופיסטוקים

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.