מתכון לקדאיף עם קרם מסקרפונה ופיסטוקים

 
עונג אישי
עונג אישי צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:38 20/04/2012

קינוח אישי קל להכנה עם קרם מסקרפונה מפתה, פיסטוקים קלויים וסירופ תפוזים עם ניחוח משכר

 
 
 
 
 

12 קינוחים אישיים בקוטר 8 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ

 

מצרכים:
250 גרם אטריות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת

 

לסירופ:
240 גרם (כוס) מים
200 גרם (כוס) סוכר
1 רצועה של קליפת תפוז
קורט ונלין

 

לקרם:
250 מ"ל שמנת מתוקה
40 גרם סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה

 

לקישוט:
50 גרם פיסטוקים קלויים

 

אופן הכנה:

  • מניחים את תבנית האפייה (רינג, במקרה הזה) על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מפרידים את אטריות הקדאיף ומשטחים בתוך הרינגים.
  • מפזרים על גבי הקדאיף את החמאה המומסת ואופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, או עד שמתקבל צבע זהוב לשערות הקדאיף.
  • הסירופ: בזמן שהבסיסים נאפים, מרתיחים את כל מרכיבי הסירופ ולאחר מכן, מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות נוספות.
  • ברגע שהבסיסים יוצאים מהתנור, שופכים עליהם את הסירופ.
  • הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר וגבינת המסקרפונה עד לקבלת קרם אחיד.
  • מניחים כף מקרם המסקרפונה על גבי תחתית הקדאיף, מקשטים בפיסטוקים קלויים ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת גבינה אפויה עם שוקולד

סופלה גבינה חם

עוגת גבינה אפויה קלאסית

 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.