מתכון למוס פירות יער

 
כמעט בכל סופר תמצאו פירות יער קפואים
כמעט בכל סופר תמצאו פירות יער קפואים צילום: דניאל לילה
 
עודכן 08:11 28/04/2012

קינוח מרשים בכוסות אישיות שמכינים בקלות. אין לכם פירות יער? נצלו את התותים של סוף העונה והכינו מהם את המוס

 
 
 
 
 

כמות: 10-8 סועדים • זמן הכנה: 20 דקות • זמן קירור: מינימום שעה (מומלץ 4 שעות) אפשר להכין גם יום מראש • תבנית/כלי: פיירקס 25X35 ס"מ או קעריות אישיות שקופות

 

מצרכים:

250 גרם גבינת מסקרפונה

100 גרם אבקת סוכר

500 מ"ל שמנת מתוקה

300 גרם מיקס פירות יער קפואים, טחונים היטב במעבד מזון

פטל אדום טרי/קפוא שלם

אבקת סוכר-לקישוט

אופציונלי: בישוקטים או מרנג אפוי

 

אופן הכנה:

  • בקערה או במערבל מזון מקציפים את השמנת.
  • בקערה נפרדת מערבבים היטב את המסקרפונה עם הסוכר ופירות היער הטחונים.
  • מערבבים בעדינות את הקצפת לתוך מסת הגבינה, עד להתגבשות אחידה ללא גושים (אפשר להמשיך ולהקציף).
  • מעבירים ומשטחים את מסת הגבינה-קצפת לתבנית או לכלים אישיים (אפשר להשתמש במזלף חד פעמי).
  • מעטרים בפרי הפטל ומקשטים באבקת סוכר.
  • מכניסים למקרר למינימום שעה, עדיף לאורך כל הלילה.
  • ניתן להשתמש במרנג אפוי או בבישקוטים (טבולים בקפה) כבסיס למוס.

 

המתכון באדיבות השף מוריס מונייר לקייטרינג מונייר.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

אצבעות שוקולד קראנצ'יות

עוגת תפוזים בחושה

עוגה בחושה עם פקאנים

רולדת שוקולד

אצבעות שוקולד עם חמאת בוטנים

קוגלהוף ללא גלוטן

עוגיות שוקולד פאדג'

 

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.