מהר לפני שיגמר • קינוח תותים במסקרפונה

 
מנצלים את התותים האחרונים של העונה
מנצלים את התותים האחרונים של העונה צילום: קרן ביטון-כהן
 
עודכן 17:48 30/04/2012

רגע לפני שעונת התותים עוזבת אותנו, השף עומר מילר מגיש לכם קינוח שמשלב בצורה מושלמת תותים אדומים ועסיסיים עם קרם מסקרפונה רך ומפנק

 
 
 
 
 

מצרכים ל-4 מנות:

1 סלסלת תותים שטופים

1 כוס מים

1 כוס סוכר

1 ג'ינג'ר קלוף וקצוץ

 

לקרם מסקרפונה:

5 חלמונים

3/4 כוס סוכר

3 חלבונים

מיכל וחצי שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

גרגרים מ-1 מקל וניל (ניתן להמיר בתמצית וניל איכותית)

 

אופן הכנה:

 

  • קרם מסקרפונה: מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר ומניחים בצד.
  • מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר ומניחים בצד.
  • מקציפים את השמנת עם הוניל לקצפת יציבה.
  • מקפלים את החלמונים למסקרפונה, מקפלים פנימה את קציפת החלבון ולבסוף את השמנת המוקצפת.
  • שומרים במקרר ובינתיים חותכים את כל התותים לרבעים.
  • מערבבים את המים, הסוכר והג'ינג'ר הקצוץ בקערה ומכניסים את התותים לתוכה.
  • משרים למשך מספר דקות, מסדרים את קרם המסקרפונה בקערות, מסדרים את התותים ומגישים.

 

 
מהר לפני שיגמר
מהר לפני שיגמר צילום : קרן ביטון-כהן
 

המתכון באדיבות השף עומר מילר ממסעדת שולחן וחדר אוכל.

 

מחפשים עוד מתכונים עם תותים? נסו את אלה:
טרייפל שוקולד, תותים וקצפת

פנקוטה קוקוס עם תותים

טארט תותים קלאסי

10 דברים שאפשר לעשות עם תותים

עוגת מוס שוקולד ותותים

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.