מתכון למוס סלמון

 
עם קרקרים שאוהבים
עם קרקרים שאוהבים צילום: קרן ביטון-כהן
 
עודכן 10:59 12/06/2012

הכנתם פילה סלמון בתנור? הנה רעיון מקורי איך להפוך אותו למנת אירוח מרשימה: מוס סלמון עם מיונז, שמיר וחזרת שכיף לאכול ביחד עם קרקרים

 
 
 
 
 

זמן עבודה: 5 דקות

זמן הכנה: שעה

רמת קושי: קל

 

מצרכים:

300 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות

3 כפות מיונז

מעט חזרת טרייה מגוררת

5-6 גבעולי שמיר קצוצים

מיץ מחצי לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

קרקרים שאוהבים

 

אופן הכנה:

  • אופים את הסלמון עם מעט מלח ופלפל בתנור, שחומם מראש ל-140 מעלות למשך 12 דקות או עד שהוא עשוי לחלוטין. צבע הדג צריך להיות אטום ולא שקוף.
  • מניחים לדג להתקרר לחלוטין.
  • בקערה גדולה, מפוררים את הסלמון, מוסיפים את המיונז ושאר המצרכים ומועכים באמצעות מזלג עד לקבלת מרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
  • המיונז מסייע להחזיק את התערובת ומשפר את מרקמה. לחילופין, ניתן לטחון את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מגישים ביחד עם קרקרים. המוס משתלב מצוין גם בכריכים.

 

 
המיונז משפר את המרקם
המיונז משפר את המרקם צילום : קרן ביטון-כהן
 
 
עוד כתבות במדור טעים להכיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.