מתכון לגלידת יוגורט ובננות

 
קרמית ועשירה במיוחד
קרמית ועשירה במיוחד צילום: שי רוזנצווייג
 
עודכן 18:48 19/05/2012

במיוחד לימי הקיץ החמים - איילת הירשמן מדגימה לכם איך מכינים גלידת יוגורט ובננות בבית בקלי קלות ובלי מכונת גלידה

 
 
 
 
 

מצרכים ל-4-6 מנות:

400  גרם יוגורט 3% שומן לפחות

2 בננות בשלות קלופות 
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • מרפדים מסננת בבד חיתול או בד גאזה. מניחים בפנים את היוגורט ומציבים על קערה גדולה שתקלוט את הנוזלים. מניחים בצורה זו לסינון 4 שעות לפחות עד לילה, בטמפרטורת החדר.
  • שמים את הבננות בקערה ומועכים למחית במזלג.
  • שמים בקערת המערבל את היוגורט המסונן, הסוכר והוניל ומקציפים למשך כדקה.
  • מוסיפים את מחית הבננות ומערבבים ידנית בעדינות.
  • מעבירים לקופסה שבה נוח להקפיא, מכסים במכסה או בניילון נצמד אטום ומאחסנים במקפיא חצי שעה.
  • מוציאים ומערבבים את הגלידה במזלג כמה פעמים. חוזרים על הפעולה - הקפאה של חצי שעה ואז ערבוב במזלג - שלוש פעמים נוספות. הגלידה מוכנה כעבור 3 שעות ותישמר במקפיא כמה ימים.
  • מעבירים לגביעי הגשה או קעריות ומגישים. אפשר לזלף מעט דבש מלמעלה.

 

>> לתוכנית המלאה


לשאר המתכונים מתוך התוכנית:

סלט עוף עם אטריות וירקות
סלט ניסואז חם
סלמון אסייתי צלוי בנייר אפייה
סלק צלוי בתנור עם יוגורט

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.