מתכון לסלט כרוב וגזר עם פקאן

הדפס
 
טעים ליד המנה העיקרית
טעים ליד המנה העיקרית צילום: שי רוזנצווייג
 
עודכן 19:13 09/06/2012

המלווה המושלם למנה העיקרית - סלט כרוב וגזר מתקתק עם שברי פקאן מסוכר שמתפצפצים בפה

 

מצרכים:

1 חבילה (2 כוסות) כרוב קצוץ

1 חבילה (2 כוסות) גזר קצוץ דק

4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק

1/3 כוס מיונז

4 כפיות סירופ מייפל

2  כפיות חומץ תפוחים

200  גרם פקאן מסוכר

 

אופן הכנה:

  • שמים בקערה את הכרוב משני הצבעים, את הגזר ואת הבצל הירוק.
  • טורפים בקערה את המיונז, המייפל והחומץ. מוסיפים לכרוב ומערבבים.
  • מוסיפים את הפקאנים, מערבבים ומגישים.


>> לתוכנית המלאה

 

לשאר המתכונים מתוך התכנית:

נודלס עם ברוקולי ושקדים
עוף השטן האיטלקי
ממתק שוקולד מהיר
פהיטס עם סלסת עגבניות ועוף

מוס שוקולד מהיר

 

 

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.