מתכון לפהיטס עם סלסת עגבניות ועוף

 
ארוחת ערב בניחוח מקסיקני
ארוחת ערב בניחוח מקסיקני צילום: שי רוזנצווייג
 
עודכן 19:16 09/06/2012

ניצול שאריות - משתמשים בעוף צלוי מאתמול וממלאים אותו בתוך טורטיות מגולגלות עם סלסת עגבניות פיקנטית

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 פלפלונים חריפים מסוג חלפניו או אחרים (להפחתת החריפות אפשר לחצות אותם ולהוציא את הגרעינים ואת החלק הפנימי הלבן)

6 עגבניות אדומות מוצקות ובשלות
1 בצל סגול בינוני

1 צרור כוסברה גדול וטרי

1-2 לימונים, לפי הטעם

1/2 כפית מלח או לפי הטעם

3/4 כוס עוף צלוי, מופרד לרצועות ארוכות ודקות

4 טורטיות

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הפלפלונים החריפים, העגבניות והבצל לקוביות בגודל חצי ס"מ, שמים בקערה ומערבבים היטב.
  • קוצצים דק את הכוסברה ומוסיפים לקערה. סוחטים  פנימה מיץ מלימון אחד, טועמים ומחליטים אם צריך עוד.
  • מוסיפים מעט מהמלח, מערבבים, טועמים ומחליטים אם צריך עוד.
  • מוסיפים פנימה את העוף.
  • מחממים מחבת (ללא שמן) מניחים בה את הטורטיות ומחממים כחצי דקה מכל צד, עד שהן מתחממות ומזהיבות קצת. מעבירים לצלחות הגשה.
  • עורמים על כל טורטייה ערימת סלסה עם עוף. כורכים ואוכלים.

 

>> לתוכנית המלאה

 

לשאר המתכונים מתוך התוכנית:

מוס השוקולד הקל ביקום
נודלס עם ברוקולי ושקדים
עוף השטן האיטלקי

סלט כרוב וגזר עם פקאן
ממתק שוקולד מהיר

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.