הישר מצרפת: הקונדיטור הפופולרי כריסטוף מישלאק הגיע לישראל

 
עודכן 10:54 13/06/2012

בר יין חדש בירושלים, סיימון קאוול מפתח תכנית בישול, נייג'לה לוסון תתפקד כמנטורית בתכנית ריאלטי חדשה והקונדיטור מישלאק הגיע להעביר סדנאות אפייה בישראל - בין התלמידים: מיקי שמו ורביבה אפל. חדשות האוכל 12.06.12

 
 
 
 
 

הישר מצרפת

אחד הקונדיטורים החשובים והמעניינים ביותר בעולם הגיע לישראל - כריסטוף מישאלק. קונדיטור צרפתי עם המון כוכבי מישלן שמתפקד גם כשף של מאסטר שף הצרפתי.

 

מישאלק הגיע להעביר כיתת אומן של 5 ימים בסדרת סדנאות של בית הספר בישולים כשעל תקן התלמידים המחוננים מצאנו את מיקי שמו, רביבה אפל ועוד אושיות מתחום הקונדיטוריה. "אני מחכה לקורס הזה כבר כמה חודשים מאז ששמעתי שהוא מגיע, ממש התרגשתי" מספרת רביבה.

 

אחרי הגבינות בא היין
יבואני הגבינות משוק מחנה יהודה פתחו בר יין "באשר רסטו אנד צ'יז " במבנה ציורי מהמאה ה-19.

 

טבח נולד?
גורו הריאלטי סיימון קאוול, מיוצרי אמריקו איידול, מפתח תכנית אוכל חדשה והשף ואיש הטלוויזיה אנטוני בורדיין ישתף פעולה עם נייג'לה לוסון וביחד יגישו השניים את התכנית "המנטורים".

 

100% טבעי

חברת מיצים בברזיל רצתה להוכיח לקונים שהמיץ שלהם עשוי מ-100% פרי, מה עושים? מגדלים תפוזים, פסיפלורות ולימונים וגורמים לפירות להתפתח על העץ בצורה של קופסאות המיץ שלהם. כולל הלוגו, הקש וצורת הקופסה.

 

מדבר מהבטן - בלוג האוכל של עמית אהרנסון

 

אל תפספסו:

הצצה לאתר האוכל החדש!

10 דברים שאפשר להכין עם חלבונים מיותרים

צפו: הברמן שכבש את הרשת

הסרטון שזעזע רבים: זעקתם של הדגים

רשימת המסעדות היקרות ביותר בארה"ב

24 הערים עם אוכל הרחוב הטוב ביותר

כך תקלפו שום בפחות מ-10 שניות

 

 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.