בשבחי האווריריות: מתכון לסופלה כרובית במנות אישיות

 
מומלץ להגיש במנות אישיות לצד סלט
מומלץ להגיש במנות אישיות לצד סלט צילום: כפיר חרבי
 
עודכן 16:38 07/04/2017

ספק פשטידה ספק סופלה - מאפה שמשלב בתוכו פרחי כרובית עם תערובת של גבינות וניחוח עדין של שום. לא תאמינו כמה קל להכין את זה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה ורבע | כמות מנות: 8 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

50 גרם חמאה מומסת, לשימון הספלים


600 גרם פרחי כרובית משקית, מופשרים


5 ביצים, מופרדות


1 מיכל (200 מ"ל) שמנת 15%


1 מיכל (200 מ"ל) יוגורט דנובה


100 גרם פתיתי "עמק", מגוררת


250 גרם גבינה לבנה 5%


2 שיני שום, קלופות וקצוצות דק


מעט אגוז מוסקט


מלח ופלפל שחור


2 כפות קמח תופח


 

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את הספלים (או התבניות) בחמאה.
  • מבשלים את הכרובית במים עד שהפרחים רכים, אך לא מתפוררים. מסננים ומצננים.
  • מערבבים את החלמונים, היוגורט, הגבינות, השום והתבלינים היטב.
  • מקציפים את החלבונים לקצף לבן ותפוח. מוסיפים לתערובת הגבינות ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות.
  • מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים לפיזור אחיד.
  • מחלקים בין הספלים ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה. מגישים חם.

 

המתכון באדיבות תשלובת החלב של תנובה.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.