מתכון לפטריות ממולאות באגוזים ועשבי תיבול

 
קטנות וטעימות
קטנות וטעימות צילום: קרן ביטון כהן
 

כמה פשוט ככה טעים - פטריות טריות אפויות בתנור במילוי של מיונז עם עשבי תיבול ואגוזים קצוצים. מגישים מעל טוסט או סלט עלים פשוט

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | כמות מנות: 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


חבילת פטריות שמפיניון בגודל בינוני


3 כפות מיונז לייט


חופן קטן אגוזי מלך קצוצים


חופן קטן עלי פטרוזיליה קצוצים


עלים מ 3 גבעולי טימין


מלח ופלפל לפי הטעם


 

להגשה:


טוסטים מלחם דגנים או:


ירקות להכנת סלט


 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • מורידים את הגבעולים מהפטריות.
  • בקערה מערבבים את אגוזי המלך עם המיונז, עלי הפטרוזיליה, עלי הטימין ומעט תיבול.
  • ממלאים את החלל שנותר בפטריות בתערובת עשבי התיבול.
  • מסדרים את הפטריות הממולאות בתבנית ומעבירים לתנור לאפייה של 10 דקות או עד שהפטריות התרככו.
  • מגישים מיד על טוסטים מלחם דגנים או עם סלט ירוק.

 

 
המיונז מאפשר הכנת המנה פרווה ונותן מרקם קרמי ועשיר גם באפייה
המיונז מאפשר הכנת המנה פרווה ונותן מרקם קרמי ועשיר גם באפייה צילום : קרן ביטון כהן
 
 
עוד כתבות במדור טעים להכיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.