מתכון למאפינס שוקולד

 
רכים ומתוקים
רכים ומתוקים צילום: קרן ביטון כהן
 

מחפשים קינוח שוקולדי מהיר וקל להכנה, שאפשר להגיש גם אחרי ארוחה בשרית? מתכון למאפינס שוקולד עם מרכיב סודי ששומר עליהם טעימים ונימוחים לאורך זמן

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות | כמות מנות: 12 מאפינס | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 ביצים


3 כפות מיונז


3 כפות גדושות אבקת קקאו


2 כפות גדושות קמח


5-7 כפות סוכר (בהתאם לרמת המתיקות המועדפת)


חצי כוס מים


1/4 כפית אבקת אפייה


1/2 כפית סודה לשתייה


קורט מלח


 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות וממלאים תבנית 12 שקעים למאפינס עם מאנז'טים מנייר.
  • בקערה אחת מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה וקורט מלח.
  • בקערה שנייה טורפים את המיונז, הסוכר, הביצים והמים לתערובת אחידה.
  • מעבירים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  • בעזרת מצקת קטנה ממלאים כל אחד מגביעי הנייר בבלילת המאפינס בערך עד גובה 3/4.
  • מעבירים לתנור לאפייה של 15-20 דקות או עד שהמאפינס נאפו לחלוטין.
  • מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר מעט לפני ההגשה.

 

 
המיונז עוזר לתערובת להישאר לחה לאורך זמן וגם פרווה, ולכן מתאים להגשה בסוף ארוחה בשרית חגיגית
המיונז עוזר לתערובת להישאר לחה לאורך זמן וגם פרווה, ולכן מתאים להגשה בסוף ארוחה בשרית חגיגית צילום : קרן ביטון כהן
 
 
עוד כתבות במדור טעים להכיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.