מתכון לפסטה בולונז אמיתית

הדפס
 
הישר מאיטליה - פסטה ברוטב בולונז
הישר מאיטליה - פסטה ברוטב בולונז צילום: קרן ביטון-כהן
 

אהרוני מלמד אתכם איך להכין פסטה בולונז כמו שצריך. משלב חיתוך הירקות ובישול הבשר ועד הרוטב והפסטה המומלצת. איטליה במטבח

 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | כמות מנות: 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים לפסטה בולונז:

 

4 כפות שמן זית


6 עלי מרווה


4 שיני שום


1 בצל אדום


1 גזר


1 שורש פטרוזיליה/סלרי


1 ק"ג בשר בקר טחון


מלח ופלפל גרוס


מעט שבבי צ'ילי


3/4 כוס יין אדום יבש


1 קופסא עגבניות מרוסקות מוטי


1 כוס עגבניות מרוסקות ומסוננות (פסטה)*


2 כפות רסק עגבניות


מלח, פלפל


צרור עלי בזיליקום


חבילת פסטה פנה


 

  • אם אין, ניתן להמיר בקופסא של עגבניות מרוסקות רגילות.
 

אופן הכנה:

  • קוצצים בצל, שום, שורש פטרוזיליה וגזר לקוביות קטנות.
  • שמים את השמן, מרווה, והירקות שנקצצו בסיר רחב ומטגנים כשלוש דקות.
  • מוסיפים בשר, מלח, פלפל גרוס ושבבי צ'ילי ומטגנים עד להשחמה והתפוררות הבשר.
  • מוסיפים יין אדום, רכז עגבניות ועגבניות מרוסקות. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה על להבה נמוכה.
  • מבשלים פסטה פנה במי מלח רותחים.
  • מעבירים את הפסטה לסיר עם הבשר ומערבבים.
    מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל עלי בזיליקום ומגישים.

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פיצת ארטישוק מהירה

פנקוטה

 

 
מתחשק להכניס את הכף ולאכול
מתחשק להכניס את הכף ולאכול צילום : קרן ביטון-כהן
 
עוד כתבות במדור אהרוני מבשל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.