מתכון לברוסקטה עם רצועות סינטה צרובות

 
מעל לחם איכרים אפוי
מעל לחם איכרים אפוי צילום: קרן ביטון כהן
 

אירוח מרשים - רצועות סינטה צרובות בציפוי מיונז שיעזור להן להשחים, ביחד עם עלי רוקט וממרח פלפלים קלויים בהכנה ביתית. מוגש מעל לחם קלוי

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | כמות מנות: 4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים לסינטה:

 

400 גרם סינטה בקר, מנוקה משומנים עודפים


כפית זרעי חרדל


2 כפות מיונז


עלים מ 3 גבעולי טימין


מלח ופלפל לפי הטעם


 

 

להגשה:

 

4 פרוסות יפות של לחם שאור או לחם כפרי אחר


בצל סגול קטן פרוס דק


מעט עלי רוקט טריים שטופים


חופן קטן של עגבניות שרי, חתוכות לרבעים


שן שום קלופה


5 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • מכינים את הברוסקטות: מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית ואופים בתנור, שחומם מראש ל180 מעלות כ5 דקות או עד להשחמה. את הפרוסות המוכנות מורחים בשן שום.
  • עוברים להכנת הסינטה: חותכים את נתח הסינטה לרצועות דקות. מניחים בקערה ואליה מוסיפים את המיונז, גרגרי החרדל, עלי הטימין ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • מחממים מחבת גדולה וכאשר היא לוהטת מוסיפים את רצועות הסינטה עם המרינדה.
  • לא נוגעים בהן כדקה, כדי שישחימו ולאחר מכן מקפיצים כדקה נוספת, עד שהרצועות קיבלו צבע מכל הכיוונים, אך נותרו בדרגת עשייה מדיום במרכזן.
  • להגשה, מורחים את ממרח הפלפלים על כל ברוסקטה ומעל מניחים את רצועות הסינטה, עלי רוקט, עגבניות שרי ומעט פרוסות דקיקות של בצל סגול.
  • מגישים מייד.

 

 
המיונז מסייע להשחים את רצועות הסינטה
המיונז מסייע להשחים את רצועות הסינטה צילום : קרן ביטון כהן
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.