מתכון לתבשיל בורגול עם גרגירי חומוס

 
מנה נהדרת גם בזכות עצמה
מנה נהדרת גם בזכות עצמה צילום: קרן ביטון-כהן
 

אהרוני מלמד אתכם איך להכין תוספת שמתפקדת גם כמנה בפני עצמה - בורגול עם גרגירי חומוס, פלפל חריף ועלי כוסברה מעל

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | כמות מנות: 6 | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

4 כפות שמן זית


2 כוסות בורגול עבה, מושרה במים ומסונן


1/2 בצל סגול גדול


1 פלפל ירוק חריף


חצי שקית (2 כוסות) גרגירי חומוס מוקפאים


8 משמשים יבשים


מלח ופלפל


כפית כורכום


מיץ מלימון אחד


כוס כוסברה קצוצה


 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל והפלפל הירוק לקוביות בינוניות.
  • שמים את השמן בסיר רחב ושטוח, מטגנים את הבצלים והפלפל עד להזהבה.
  • קוצצים גס את המשמשים.
  • מוסיפים את החומוס והמשמשים למחבת, מטגנים כשתי דקות. ממליחים ומפלפלים
  • מוסיפים את הבורגול, כורכום ומיץ לימון ומערבבים תוך כדי טיגון במשך כחמש דקות.
  • מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מגישים.

 

 
המשמשים מוסיפים מתיקות עדינה
המשמשים מוסיפים מתיקות עדינה צילום : קרן ביטון-כהן
 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המנה? צפו בתכנית המלאה

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

דלעת ערמונים בתנור

כרעיים עם זיתים ולימון

טארט אגסים עם מייפל

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.