מתכון למשקה וודקה עם מרשמלו

 

למי שאוהב וודקה וגם למי שלא - עידן אדלר רייס ביקרה באירלנד והתאהבה במשקה המיוחד שמשלב בין הוודקה הדומיננטית למרשמלו המתוק והרך. שווה לנסות

 
 
 
 
 

את הרעיון למשקה המגניב הזה קיבלתי מליאונה, הבחורה האירית שהכרתי בסדנת הצילום שעשיתי בתחילת השנה, שגרה בדבלין. היא שף קונדיטורית שאוהבת לחיות טוב - עירבבה לה וודקה עם מרשמלו ויצא פשוט מעולה.

 

הייתי חייבת לנסות וגם אני ערבבתי, והיממתי את כל מי שטעם. אז למי שאוהב וודקה (אבל גם למי שלא), המשקה הבא נחמד לאירוח, קצת לפני האוכל, או אחרי... לחיים!

 

  • כאשר מערבבים את הוודקה יחד עם המרשמלו אפשר לערבב במהירות ועל ידי כך לפורר את המרשמלו, או לחילופים לערבב בעדינות ובכך לשמור אותם שלמים - לשיקולכם.
  • מומלץ להגיש עם מרשמלו טרי.
  • שומרים את הוודקה במקפיא עד ההגשה ומגישים קר מאוד.
 

וודקה מרשמלו

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: חודש וחצי | כמות מנות: 750 מ"ל | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


רכיבים חצי חבילת מרשמלו לבן


בקבוק (750 מ"ל) וודקה איכותית


 

 

אופן הכנה:

  • מכניסים את הוודקה והמרשמלו לבקבוק ומערבבים.
  • מצננים במקרר במשך כחודש וחצי ומערבבים כל כמה ימים על ידי ניעור.
  • לאחר חודש וחצי מסננים את הוודקה ומגישים.
  • שומרים את המשקה במקפיא.

 

 
מגישים עם פלח לימון או ליים
מגישים עם פלח לימון או ליים צילום : עידן אדלר רייס
 
 
 
עוד כתבות במדור קוקטיילים עולם האלכוהול
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.