מתכון לספינג' מרוקאי

הדפס
 
מתוק וטעים
מתוק וטעים צילום: רות פוזדירקה
 

חנוכה בניחוח מרוקאי - רות פוזדירקה מלמדת אתכם להכין ספינג' ריחני וממכר שלא תוכלו להפסיק לאכול. מומלץ להגיש חם

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: שעה | זמן כולל: שעתיים | כמות מנות: 10 יחידות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

1 ק"ג קמח


3-4 כפות שמרים יבשים


1 כף מלח


3 וחצי כוסות מים חמימים


שמן לטיגון


 

אופן הכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים לסירוגין את המים.
  • לשים את התערובת לבצק חלק ודי דליל.
  • מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים במקום חמים למשך כחצי שעה או עד להתפחה.
  • מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
  • לאחר שהבצק תפח יוצרים ממנו עיגולי בצק עם חור (בעזרת הידיים) ומטגנים בשמן החם.
  • מטגנים את הספינג' משני הצדדים עד להזהבה יפה של הבצק.
  • לאחר הטיגון אפשר לקשט בסוכר או אבקת סוכר.
 

רוצים גם אתם לזכות בסדנת בישול עם אהרוני? שלחו לנו את המתכון שלכם

 
עוד כתבות במדור חוסכים עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.