מתכון לספגטי ברוטב שוקולד

 
מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל
מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל צילום: שירלי צור
 

פסטה קצת אחרת: שירלי צור מכינה גרסה מתוקה לספגטי האיטלקי ומשלבת אותו עם רוטב שוקולד מריר חם מתובל במעט ברנדי או קוניאק

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 30 דקות | כמות מנות: 4-5 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


 

חבילה (500 גרם) ספגטי


מיכל שמנת מתוקה


200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות


2 כפות סוכר


2 כפות ברנדי או קוניאק


 

אופן הכנה:

  • מרתיחים במחבת רחבה שמנת, סוכר וברנדי.
  • מבשלים יחד עד לקבלת רוטב סמיך וחלק.
  • מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
  • טורפים את השוקולד לתוך הרוטב עד שמתקבל רוטב חלק ומבריק.
  • מבשלים ומסננים את הספגטי, מערבבים עם הרוטב ומגישים.
  • אפשר לעטר בשמנת חמוצה, כדור גלידת וניל או אבקת סוכר.
 

רוצים גם אתם לזכות בסדנת בישול עם אהרוני? שלחו לנו את המתכון שלכם

 
עוד כתבות במדור חוסכים עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.