מתכון לפשטידת כרובית וברוקולי

הדפס
 
מומלץ להגיש עם עגבניות שרי בצד
מומלץ להגיש עם עגבניות שרי בצד צילום: טל אופנהיימר
 

ארוחת ערב מהירה: טל אופנהיימר מלמד אתכם איך מכינים פשטידה ירקות מאודים עם ברוקולי, כרובית וגבינות מסוגים שונים

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה כולל: שעה | כמות מנות: 5-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

פרחי ברוקולי מראש אחד


עלי כרובית מראש אחד


מעט שמן


3 ביצים


3 כפות קמח


קופסת גבינה לבנה 250 גרם


קופסת קוטג'


גבינה בולגרית לפי הטעם


6 חתיכות גבינה צהובה


רבע בצל מטוגן


 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מאדים את הירקות  במעט שמן עד שיתרככו. מצננים את הירקות לחלוטין ושמים בקערה.
  • מוסיפים ביצים, בצל מטוגן, קמח וגבינות ומערבבים היטב.
  • יוצקים את התערובת לתוך תבנית פיירקס ואופים במשך כ-30 דקות עד שהפשטידה משחימה.
 

רוצים גם אתם לזכות בסדנת בישול עם אהרוני? שלחו לנו את המתכון שלכם

 
עוד כתבות במדור חוסכים עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.