מתכון לפריקסה - סנדוויץ' תוניסאי

 

סנדוויץ תוניסאי כמו שצריך - שירן שמיאן מלמדת אתכם איך מכינים לחמניות פריקסה מטוגנות ממולאות בטונה, לימון כבוש, תפוחי אדמה וביצה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה כולל: שעתיים | כמות מנות: 10 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים לבצק:

 

500 גרם קמח


כף שמרים יבשים


כף סוכר


1/2 כף מלח


כוס וקצת מים


שמן לטיגון


 

למלית:

 

1 קופסת טונה בשמן, מפוררת


לימון כבוש לפי הטעם


2 תפוחי אדמה מבושלים, חתוכים לקוביות


2 ביצים קשות, חתוכות לקוביות


מלפפון חמוץ, חתוך לקוביות


סחוג/ אריסה לפי הטעם


מעט זיתים שחורים חתוכים


מעט בצל ירוק קצוץ


מלח ופלפל לפי הטעם


 

אופן הכנה:

  • מכינים את הבצק: לשים יחד את כל החומרים עד שמתקבל בצק אחיד. בסוף יש להוסיף את המלח וללוש עוד דקה.
  • מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
  • מחלקים את הבצק ל-10 כדורים ויוצקים מהם צורה של "סירות".
  • מתפיחים את הסירות שוב במשך כרבע שעה ולאחר שהן תפוחות חורצים עם סכין 3 פסים בכל סירה.
  • מחממים שמן על להבה גבוהה עד שהוא חם, מנמיכים ללהבה בינונית ומטגנים את הסירות עד שמתקבל גוון זהוב.
  • מוציאים את הלחמניות המוכנות לצלחת עם נייר סופג ומניחים לצינון קל.
  • מילוי: מערבבים יחד את כל החומרים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • ממלאים את הלחמניות ומגישים.

 
כל השלבים בדרך לפריקסה המושלם
כל השלבים בדרך לפריקסה המושלם צילום : שירן שמייאן
 

רוצים גם אתם לזכות בסדנת בישול עם אהרוני? שלחו לנו את המתכון שלכם

 
עוד כתבות במדור חוסכים עם פיירי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.