מתכון ללביבות תפוחי אדמה

 
לביבות שמנמנות מפירה תפוחי אדמה
לביבות שמנמנות מפירה תפוחי אדמה צילום: חיה אילונה דר
 

תוספת נהדרת לצד המנה העיקרית או ארוחה קלילה לצד סלט - חיהל'ה מכינה לביבות שמנמנות של פירה תפוחי אדמה עם פטרוזיליה

 
 
 
 
 

אז זהו, שבתי לארצנו החמימה והיפהפיה לאחר שהות בת חודש בקנדה הקפואה והיפה ואחד המתכונים האחרונים שהכינותי שם, לשמחת ילדיי וחבריהם, היה תבשיל עוף עם זיתים אותו כבר ראיתם לפני כן.

 

כעת אני מצרפת את התוספת שליוותה את העוף - לביבות תפוחי אדמה כתוספת, לא תפוחי האדמה המגוררים אלא מבושלים, מעוכים ומטוגנים.

התוספת התלוותה מצוין לתבשיל. הוספתי סלט רענן והארוחה לדעת הסועדים היתה מושלמת. עכשיו תורכם לנסות ולהווכח.

 

לביבות תפוחי אדמה

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה כולל: חצי שעה | כמות מנות: תבנית 20-25 לביבות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


4 תפוחי אדמה גדולים


1 ביצה


1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה


4 כפות פירורי לחם


כפית כורכום


כף אבקת מרק עוף (מרכיבים טבעיים)


5 כפות שמן קנולה


 

 

אופן הכנה:

  • קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים עד ריכוך כ-12 דקות.
  • מצננים מעט ומועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את כל יתרת החומרים ומערבבים היטב.
  • מחממים שמן במחבת רחבה.
  • לוקחים חופנים מהתערובת, מכדררים היטב ומשטיחים מעט.
  • מעבירים את הלביבות למחבת עם השמן החם, שומרים על מעט מרווחים.
  • מזהיבים מכל צד עד הזהבה יפה ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

 

 
כל הדרך לתוספת המושלמת
כל הדרך לתוספת המושלמת צילום : חיה אילונה דר
 
 
עוד כתבות במדור סופשבוע עם חיהל'ה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.