למיטיבי לסת: שייקים מתקדמים עם פירות, ירקות ותבלינים

 
מפתיעים ובריאים
מפתיעים ובריאים צילום: אפרת ליכטנשטט
 

אפרת ליכטנשטט מוציאה את הבלנדר מהארון ומשדכת בין הפירות והירקות הכי מפתיעים, בשייקים שלא יביישו את דוכן המיצים הקרוב לביתכם. נסו את זה בבית, ומהר

 
 
 
 
 

מודה ומתוודה: אני בדרך כלל קונה חסה כשיש לה מטרה מסומנת: אני מוזמנת למסיבה ומביאה איתי סלט. בכל מצב אחר היא מתייבשת במקרר, בעיקר כי אין לי כוח לשטוף אותה. תרד, לעומת זאת, הוא דווקא שכן קבוע במקרר בגלל שאני מכינה המון את פאי הירוקים של אוטולנגי.

 

ובכן כינסתי בראש כמה צעטאלך ומתכונים אופציונלים והתחלתי לעשות ניסיונות. אני מציגה לכם היום את אלו שהגיעו לקו הגמר ואפילו מצרפת מתכונים, אבל העקרון הבסיסי הוא פשוט לאלתר. מה שטעים לחוד - טעים ביחד. אתם לא אוהבים חסה? אז אל תכינו שייק חסה, כי - מה לעשות - יש לו טעם של חסה. מוכנים לשתות חסה כדי להרגיש כמו סלט ירוק? זה בהחלט שווה ניסיון. במינון נכון של פירות וירקות אפשר לקבל תוצאה טעימה, בריאה ומשביעה, ולפי אברי גלעד התינוקת שלו שותה כרוב וחסה בכל בוקר.

 

  • עיקרון מנחה אחרון בדרך לבלנדר: עלים ירוקים + פרי + פרי נוסף + פרי יבש + אגוז כלשהו + נוזל טעים = שייק מנצח. נסו ותהנו.
  • שימו לב: המרכיבים במתכון הם לאחר שטיפה, קילוף, חיתוך והוצאת גרעינים.
  • אפשר להשתמש ב-100 מ"ל חלב קוקוס במקום החלוקה במתכון, אבל לטעמי הטעם היה דומיננטי מדי.

 

 
כולם יאהבו
כולם יאהבו צילום : אפרת ליכטנשטט
 

כולם יאהבו: שייק ורוד

סוג מתכון: חלבי/ פרווה | זמן הכנה כולל: 10 דקות | כמות מנות: שייק אחד גדול | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


200 גרם תותים


1 בננה גדולה


1 תפוח


2 תמרים מיובשים קצוצים


10 שקדים


50 מ"ל חלב קוקוס או חלב רגיל


50 מ"ל מים או חלב


 

 
 

אופן הכנה:

  • שמים בבלנדר את כל המרכיבים.
  • טוחנים יחד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • מוזגים לכוס ומגישים.

 

 
שילוב מתוק ובריא
שילוב מתוק ובריא צילום : אפרת ליכטנשטט
 

בריא וטעים: שייק כתום

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה כולל: 10 דקות | כמות מנות: שייק אחד גדול | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


2 גזרים קטנים


1 אפרסמון


1 בננה קטנה


1 קוביית ג'ינג'ר טרי בגודל 1*1 ס"מ


מעט אבקת קינמון (לא חובה)


מיץ מתפוז


 

 

אופן הכנה:

  • שמים בבלנדר את כל המרכיבים.
  • טוחנים יחד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • מוזגים לכוס ומגישים.

 

 
לא לאמיצים בלבד
לא לאמיצים בלבד צילום : אפרת ליכטנשטט
 

למתקדמים: שייק ירוק כהה

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה כולל: 10 דקות | כמות מנות: שייק אחד גדול | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


40 גרם עלי תרד


1/2 אבוקדו קטן


1 אגס


1 בננה קטנה


1 חופן אגוזי מלך


מיץ מתפוז


1 כפית סילאן


 

 

אופן הכנה:

  • שמים בבלנדר את כל המרכיבים.
  • טוחנים יחד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • מוזגים לכוס ומגישים.

 

 
רק אם יש לכם ראש פתוח
רק אם יש לכם ראש פתוח צילום : אפרת ליכטנשטט
 

לבעלי ראש פתוח: שייק ירוק בהיר

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה כולל: 10 דקות | כמות מנות: שייק אחד גדול | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


2-3 עלי חסה גדולים


1 תפוח


1/2 אגס


חופן פיסטוקים


100 מ"ל חלב


 

 

אופן הכנה:

  • שמים בבלנדר את כל המרכיבים.
  • טוחנים יחד עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • מוזגים לכוס ומגישים.

 

 
 
עוד כתבות במדור שקט, מבשלים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.