מתכון לסיניית ממולאים טבעונית

הדפס
 
בלי בשר
בלי בשר צילום: ערוץ האוכל
 

לא חייבים בשר על האש • עומר מילר מכין מנה טבעונית נהדרת של פלפלים ממולאים בבורגול וירקות על מצע טחינה ביתית חמצמצה

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה כולל: שעה | כמות מנות: 6-8 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים למילוי:


10 פלפלים למילוי בצבעים מגוונים


1 קישוא


1 בצל


2 פלפל אדום


1 חציל


4 שיני שום


מעט גרגרי כמון


מעט שמן זית


מלח ופלפל לפי הטעם


3/4 כוס בורגול דק


1 כוס מים


1/2 כוס נענע קצוצה


1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה


1 ענף תימין


1 עלה מרווה


1 פלפל אדום חריף


 

לטחינה:


1 כוס טחינה גולמית


1 ליטר מים


מעט מיץ לימון


1/4 כוס שמן אבוקדו מעודן


מלח ופלפל לפי הטעם


 

אופן הכנה:

 

  • משרים את הבורגול במים.
  • מניחים את כל הירקות על האש וצולים עד לריכוך.
  • מסירים את הירקות מהאש, חותכים בגסות (פרט לפלפלים) ומערבבים עם יתר המרכיבים, כולל הבורגול המושרה.
  • ממלאים את הפלפלים הצלויים במלית.
  • מכינים את הטחינה: מערבבים יחד את כל המרכיבים עד שמתקבלת טחינה סמיכה וחלקה.
  • מניחים בצלחת את הטחינה ועל גביה מסדרים את הממולאים.
  • מזלפים מעט שמן אבוקדו מעודן, מתבלים במלח ופלפל וצולים כ-10 דקות. מגישים.

 

 

>> לצפייה בתוכנית המלאה

 

לשאר המתכונים מתוך התוכנית:

סרדינים וקציצות קישואים עם מטבוחת פלפלים
מוסר ים עם קממבר וסלק צלוי

 

 
עוד כתבות במדור שף על האש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.