מתכון למקפא תותים בשמנת

הדפס
 
מתכון אביבי וקל במיוחד
מתכון אביבי וקל במיוחד צילום: נעמי אבליוביץ'
 

מתכון בדקה התשעים • התותים בסוף העונה שלהם וזו הזדמנות נפלאה להכין משהו מתוק לימי החג או להקפיא ולשמור לימים חמימים

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן הכנה כולל: שעתיים וחצי | תבנית אינגליש קייק | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 ק"ג תותים


100 גרם אבקת סוכר


מיץ מ-1/2 לימון


500 מ"ל שמנת מתוקה


 

אופן ההכנה:

  • מקציפים את השמנת המתוקה בקערת מיקסר נקייה עד לקבלת קצפת יציבה, כ-5-10 דקות תלוי בעוצמת המיקסר. ניתן להשתמש במיקסר ידני.
  • בקערה של מעבד מזון שמים את שאר הרכיבים: התותים, הסוכר ומיץ הלימון ומעבדים בפולסים קצרים לתערובת אחידה אבל לא חלקה, מומלץ להזהר לא להפוך את התותים לממרח נוזלי.
  • מקפלים את תערובת התותים לתוך תערובת הקצפת ויוצקים לאחת משלושת האופציות: מיכל הניתן להקפאה, לתבנית אינגליש קייק, או לתבניות אישיות, רצוי מסיליקון.
  • מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא כשעתיים לפני ההגשה.
  • מגישים בכוסות אישיות עם תותים טריים ושברי מרנג

 

המתכון באדיבות אתר השף הלבן.

 
 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.