מתכון לתפוחי אדמה אפויים

הדפס
 
תפוחי אדמה
תפוחי אדמה צילום: Getty Images / אימאג'בנק
 

הכי פשוט - הכי טעים: מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור עם פפריקה. נהדר ביחד עם כל מנה עיקרית

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | כמות מנות: 10 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים (לא קלופים), חצויים במרכז


4\1 כוס שמן


2 כפות אבקת מרק בצל קנור


2 כפות אבקת מרק פטריות קנור


1 כף פפריקה מתוקה


1 כוס מים


מלח


 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  • מערבבים את כל המצרכים בתוך תבנית אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום.
  • אופים בתנור 25 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ואופים כ- 20-40 דקות נוספות, עד שתפוחי האדמה התרככו לחלוטין והזהיבו.
 
עוד כתבות במדור מתכונים בקלי קלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.