מתכון למרק עדשים מהיר

 
מרק עדשים כתומות
מרק עדשים כתומות צילום: flickr little blue hen
 

מתכון מהיר וקל למרק עדשים משביע בניחוח הודי. אפשר להגיש ביחד עם קרוטונים טריים וגבינת פטה מפוררת

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה/חלבי | זמן הכנה: רבע שעה | זמן הכנה כולל: חצי שעה  | כמות מנות: 3 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

3/4 כוס עדשים כתומות שטופות היטב


1/2 1 כוסות מים


מיכל שמנת מתוקה או שמנת צמחית


1 כף שטוחה אבקת מרק עוף קנור


1 כף שטוחה אבקת מרק בצל קנור


2-3 תיבוליות הודי


מיץ מ-1/2 לימון


 

אופן הכנה:

  • מבשלים את העדשים במים עד ריכוך.
  • מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את התיבוליות ואבקות המרק ומערבבים היטב עד להמסה. מבשלים 2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את מיץ הלימון ומגישים.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים בקלי קלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.